Vidkranz Harmoni och Hälsa

 

 

 

 

 

Samtalsterapi - Halmstad, Falkenberg, Varberg, Ängelholm, Båstad, Laholm

 

Utöver healing, friskvård och mindfulness erbjuder jag även samtalsterapi. Med Halmstad som utgångspunkt vänder jag mig till er i andra närliggande städer också, såsom Falkenberg, Varberg, Ängelholm, Båstad och Laholm med fllera. Utöver det erbjuder jag även samtalsterpi på distans, för er som bor längre bort eller inte har möjligheten att komma till mig. 

 

Samtalen äger antingen rum i min salong, på distans eller ute i naturen. Det är du som kund som väljer plats, utifrån det du känner dig mest bekväm med. Jag kommer rätta mig efter dig och dina önskemål.

 

Genom samtal vill jag kunna hjälpa dig med det just du behöver hjälp med. I mitt arbete anpassar jag mig väldigt mycket utifrån mina kunder, det är något som behövs för att jag ska kunna hjälpa mina kunder på bästa sätt. Med mig kan du prata om allt, tillsammans kommer vi försöka åstadkomma det du önskar. Oavsett om du vill få hjälp att ändra ditt mindset, utöka din ledarroll eller bara prata av dig finns jag här för dig.

 

Är det här något du känner att du behöver är du varmt välkommen att boka in en tid för samtal. Du är även välkommen att ta kontakt med mig ifall du skulle ha några frågor om mitt arbete eller samtalsterapi specifikt.