Vidkranz Harmoni och Hälsa

 

 

 

 

 

Om mig

Livscoach och stresshantering - Halmstad och Falkenberg med omnejd

 

Jag som driver Vidkranz Harmoni & Hälsa är utbildad inom chef och ledarskap där jag är inriktad på att coacha och utveckla människor. 

Dessutom är jag diplomerad i Spirituell healing, däribland också yoga, meditation och tarot samt är snart färdig certifierad beteende terapeut. 

Som beteende terapeut är jag inriktad på mindfulness, friskvård, stress, ångest. och KBT.

Tidigare har jag arbetat inom servicebranchen under ca 12 år där jag varit bl.a. butikschef, mentor och hållit en hel del utbildningar inom ergonomi, arbetsrätt, sälj, feedback etc. 

Jag arbetar även som gymnastikledare för olika barngrupper i åldrar från 3-13 år, gjort detta sedan ca 4 år tillbaka. 

 

Hos mig kan du få hjälp med stresshantering, samtal, healing, vägledning samt läggning.

Du kan boka tid i studion så fort den är klar, och innan dess på distans alternativt samtal under en promenad eller en plats i naturen.

Vill man boka i grupp eller enskilt så går det också bra. Även om man vill ha en föreläsning till sitt företag eller liknande. 

 

Befinner du dig i städer såsom Halmstad och Falkenberg med omnejd och är intresserad av att få min hjälp är du varmt välkommen att kontakta mig. Självklart kan du få min hjälp även om du befinner dig längre bort, men då är det framförallt hjälp på distans som gäller. Som livscoach kan jag hjälpa er med allt från stresshantering till meditation.

 

hemsidan är under uppbyggnad så kommer komma mera info inom kort.